Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de d'octubre del 2010 | 15:00
Recull de premsa · Economia

Gorka Knörr: "El llast d'Espanya i el seu govern pesa com una llosa a l'hora de pensar en un futur millor"

Barcelona · L'exvicepresident del Parlament basc, Gorka Knörr, ha explicat a un article a Deia que durant els últims mesos "després del sobresalt protagonitzat per la ciutadania de Catalunya, bolcada als carrers de Barcelona en favor de la sobirania del seu país", hem constatat, una vegada més, que el govern espanyol, "és absolutament incapaç de treure l'Estat espanyol de la crisi".

A l'article El llast d'Espanya Knörr ha assegurat que allò pitjor de l'Estat espanyol i del seu govern és "la inestabilitat constant, amb una política erràtica, omplerta de flagrants contradiccions, que es plasma dia sí i dia també en propostes que ara es fan i més tard es retiren o en anuncis d'importants mesures de les quals al cap d'una hores s'afirma que només eren projeccions". "Però què es pot esperar -ha dit desesperançat Gorka Körr- d'un govern en el qual un dels seus portaveus més qualificats -és un dir-, el ministre de Foment, és capaç de dir, davant del conflicte amb els controladors aeris, coses com: Ja se sap que la nostra paciència és infinita. Però la nostra paciència té un límit. [...] El senyor Blanco ha descobert una cosa que mereix un Nobel: el límit de l'infinit. L'infinit finit".

En aquest context l'autor de l'article ha afirmat que produeix "perplexitat" la insistència amb què l'actual Govern basc "(aquest [govern] que anava a allunyar-nos d'obsessions identitàries) s'entossudeix a posar-nos l'etiqueta d'Espanya a tot allò que se li posi pel davant". "No és només que constatem -ha continuat Knörr- l'enorme bestiesa de lligar qüestions com la del Turisme a la marca blanca d'Espanya, sinó que fer-ho, a més, en aquests moments del màxim descrèdit internacional d'Espanya, representa una doble bestiesa".

Knörr ha destacat que si alguna cosa és "prioritària" avui dia per tal de treure el país de la crisi econòmica és precisament "aconseguir un bon pla d'aterratge d'empreses i inversions xineses a Euskadi", i ha denunciat que mentre altres països europeus potencien el creixement de polígons sencers a les afores de les grans ciutats de Xina "en els quals hi ha més de cent empreses" del propi país, a Euskadi "la prioritat sembla ser treure de la crisi el sector del tèxtil dedicat a produir banderes espanyoles". "El llast d'Espanya -ha conclòs l'exvicepresident del Parlament basc- i el seu govern, i el dels seus fidels seguidors a Euskadi, pesa com una llosa a l'hora de pensar en un futur millor. I no crec que la millor recepta sigui salvar Zapatero del naufragi".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat