Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 17 de de setembre del 2010 | 15:25
Notícia · Comunicació

El conseller Tresserras resumeix la tasca del seu departament a "Polítiques de cultura i comunicació i construcció nacional"

Barcelona · Joan Manuel Tresserras, Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, ha publicat aquesta setmana "Polítiques de cultura i comunicació i construcció nacional", un recull de dos discursos i tres articles realitzats pel conseller durant el seu període com a cap del departament, i tots ells referents a la tasca que s'ha desenvolupat a la conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació.

En aquesta publicació, el conseller desglossa les polítiques que s'han impulsat els darrers anys des del seu Departament i posa a l'abast del públic, també, els principals eixos d'acció que s'han seguit per potenciar la construcció nacional catalana a través de la cultura i la comunicació.

Els discursos són "20 anys de l'espai català de comunicació: un objectiu encara possible?" (Barcelona, 21 de juny del 2007) i "Catalunya: polítiques culturals i nació global (Palo Alto, Califòrnia, 3 d'abril del 2008)". Per la seva banda, els articles que inclou aquesta publicació són "L'estratègia de la diversitat" (Avui, 18 de març del 2007), "Seducció o construcció nacional" (El Periódico, 22 de setembre del 2007) i "Per la llibertat de creació" (La Vanguardia, 22 de gener del 2009).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat