Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de juliol del 2010 | 16:28
Notícia · Comunicació

Tresserras subratlla el "salt espectacular" de l'ACN

Foto: ACN · El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha fet una valoració positiva de l'evolució que ha transformat l'Agència Catalana

de Notícies (ACN) des de l'any 2007, i ha volgut remarcar l'"espectacular salt" de l'agència que li ha permès obrir delegacions a les Balears, el País Valencià, Nova York, París, Londres i Berlín, i reforçar alhora les que ja tenia a Madrid i Brussel·les. El conseller Tresserras ha fet aquestes declaracions durant la Comissió de Política Cultural, en la qual ha afegit que l'ACN ha arribat als 250 abonats, ha multiplicat per tres la seva facturació fins arribar als 1,5 milions d'euros i ha sol·licitat l'ingrés a l'Aliança Europea d'Agències de Notícies.

A la mateixa comissió, el diputat d'ERC Carmel Mòdol també ha volgut subratllar l'evolució de l'ACN i ha recordat que l'any 2003 "estava a punt de tancar i que en aquests moments es troba en plena expansió". Rememorant la idea de construir un espai català de comunicació -provinent del desaparegut periodista Ramon Barnils-, Mòdol ha situat l'ACN entre les principals fites en aquest sentit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat