Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de d'abril del 2012 | 19:10
Notícia · Societat civil

Escola en català inicia una campanya per defensar la immersió lingüística

L'entitat ha proposat enviar correus electrònics de manera massiva als jutges del Suprem, després de l'èxit dels 58.500 enviats als del TSJC.

La portaveu d'Escola en català, Mercè Escarrà.

Barcelona · Escola en català torna a la càrrega. Aquesta setmana l'entitat ha anunciat que iniciarà la campanya "Aturem la sentència del Suprem contra l'escola en català" un cop s'ha sabut que Convivència Cívica Catalana interposarà un recurs de cassació al Tribunal Suprem contra la immersió lingüística. 

Després de l'èxit de l'enviament de correus als jutges del TSJC, que es va xifrar en 58.500, ara Escola en català ha posat en marxa aquesta nova campanya d'enviament de correus, aquest cop als jutges del Tribunal Suprem perquè desestimin el recurs de cassació. 

L'entitat també ha anunciat més mesures de protesta, d'entre les quals se'n destaca la concentració massiva el proper 28 d'abril davant dels ajuntaments de les capitals de comarca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat